Kontakt How2Plan

Du er altid meget velkommen til at kontakte How2Plan. 

Ring til os

29 26 74 45

Besøg os

Lyndby Havnevej 18C,
4070 Kirke Hyllinge

Om os

Mød manden bag How2Plan

Søren Mathiesen er en fagligt stærk sparringspartner med stor indsigt i rengøringsbranchen, som han har været en del af i mere end 35 år. Direkte erfaring gennem ansættelse hos rengøringsselskaber, kommune og IT leverandør. Er oprindelig uddannet hos ISS som planlægger, og har derudover været ansat i to andre rengøringsselskaber. Har arbejdet hos Aalborg kommune med 850 assistenter. Har arbejdet for Data-Know-How, der har udviklet RengøringsSystemet®. Selvstændig konsulent i rengøringsbranchen siden 2003.

I et marked, der bliver stadig mere fokuseret på tids- og omkostningsbesparelser, har rengøringsbranchen et stort behov for at få klarlagt og synliggjort de opgaver, der er nødvendige, for at kunderne kan få den kvalitet af rengøring de efterspørger på et realistisk og dokumenteret grundlag. How2Plan er det oplagte valg til den opgave.

Kontakt mig også gerne over LinkedIn

F.A.Q.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få lavet en rengøringsopmåling?

En grundopmåling, hvor vi modtager fejlfri og målfaste tegninger, koster ca 1 kr. pr.m2 Inkluderet i denne pris er tegninger og lokalefortegnelser med tider.

Har I erfaring med rengøringsudbud på udbyderside?

Ja. Vi har hjulpet mange offentlige som private udbydere af rengøring.

Har I erfaring med rengøringsudbud på leverandørside?

Ja. Vi har hjulpet mange private rengøringsselskaber med at afgive bud på rengøring.

Kan I mægle mellem udbyder og rengøringsselskab hvis der er uenighed om kontrakten?

Ja. Vi har ofte været benyttet til mæglingsmøder, hvor tingene er gået i hårdknude, med et positivt resultat for begge parter.

Kan I rådgive os, hvis vi gerne vil starte en ny rengøringsorganisation privat som offentlig?

Ja. Har selv siddet i ledelsesgruppen hvor landets 4. største kommune med 850 medarbejdere skulle startes op. Har desuden erfaring fra ansættelse hos tre store rengøringsselskaber.

Send os en email

Har du et spørgsmål, eller har du brug for en aftale?

13 + 5 =